Karir Manajemen Olahraga

Karir Manajemen Olahraga

Karir kanggo wong sing duwe gelar Manajemen Olahraga

Hot

Tuesday, January 2, 2018

Karir kanggo wong sing duwe gelar Manajemen Olahraga

January 02, 2018 1

Ana macem-macem jurusan sekolah saiki sing luwih akeh tinimbang wektu ing memori sing anyar, menehi pilihan sing luar biasa. Salah siji sing paling apik sing ana ing pawon ing taun 1990-an yaiku administrasi game. Bidang studi iki ditrapake standar bisnis kanggo bisnis game. Understudies konsentrasi loro game lan tema bisnis lan nalika padha lulus karo gelar administrasi game, padha nggawe wong energi alternatif profesi.

Kursus-kursus ing administrasi, buku simpan, aspèk finansial, aplikasi PC, lan promosi sing digabungake ing program kasebut. Kursus administrasi game konsentrasi ing administrasi kantor, bagean bisnis game ing budaya, data olahraga, lan interscholastic, intercollegiate, lan game ahli. Saliyane kasedhiya kursus ing game ndudohake, hukum, akun, lan moral. Kelas-kelas iki bisa diwenehake kanggo babagan administrasi game sing agresif.

Eksekutif program brandish group, fasilitator kantor, kepala bisnis atletik, eksekutif konsistensi, lan pangareping tiket lan punggung yaiku sawetara posisi reguler. Panyengkuyung pengawas kantor kesejahteraan dipindhah saka program administrasi game. Pemimpin intramural sekolah utawa perguruan tinggi minangka aturan ora kurang saka sertifikat papat taun ing administrasi game. Semi-ace lan saingan profesional kerep duwe pangurus bisnis lan individu iki tetep konsentrasi tema kasebut.

Sanajan kasunyatan bilih kewajiban pendhudhukan ngowahi kontingen marang zona bisnis, tingkat lebet rantai komando, lan jenis asosiasi, ana sawetara ciri sing dienggo bareng. Saben posisi kalebu bagean bisnis game lan paling akeh mbutuhake 50 nganti 60 jam minggu karya, kalebu pungkasan minggu lan wengi karya. Individu uga bisa nyambut gawe karo organisasi babagan sponsor utawa kamajuan acara unik. Dheweke uga bisa nindakake tugas, kalebu operasi dhuwit, tiket, lan simpenan buku. Sawetara lulusan ngatur masalah sing sah ing bisnis, dene liyane kalebu ing media lan penyiaran.

Sawetara kewajiban kasebut mbutuhake karya-karya ing tangan, nggawe dhasar kanggo understudies kanggo nindakake ora kurang saka siji proyek sak wentoro ing wektu sinau karo goal mburi tartamtu kanggo njupuk pangerten. Sawise lulus, individu bisa ngarep-arep bisa manggon ing wilayah sing kurang saka 20.000 sing kerja kanggo asosiasi wektu cilik, nalika kompensasi kelas nyata luwih dhuwur, kanthi posisi pamimpin nyatakake $ 77.000 saben taun.

Gelar administrasi game bisa mbukak dalan kanggo pagawean energizing. Keuntungan saka divisi iki kalebu kesempatan kanggo nggarap wong liya sing nduweni tresno marang game. Industri iki wis nemu pembangunan gedhe sajrone dasawarsa sadurungé lan dilanjutake karo extension sing normal. Graduat bisa nyithak posisi ing njero instruksi, kanggo dolanan game, ing administrasi lapangan, utawa minangka operator game, kanggo menehi conto pilihan.
Read More